X

El Cor Illa de Menorca celebra els 20 anys amb òpera i sarsuela

El Teatre Principal s'omplí per gaudir del repertori de la formació amb el baix menorquí Simon Orfila i l'orquestra simfònica

09/12/2019

El Cor Illa de Menorca celebra els 20 anys amb òpera i sarsuela

El Cor Illa de Menorca celebrà els 20 anys de trajectòria amb un recital d’òpera i sarsuela i amb un convidat especial: el baix menorquí Simón Orfila, i l’acompanyament de l’orquestra simfònica.

Menorca és un dels pobles amb més tradició lírica de les illes i, deixant de banda els noms propis indiscutibles que ha donat al món de l’òpera, el Cor Illa de Menorca és, probablement, el seu major exponent.

L’any que som a punt d’estrenar, el Cor Illa de Menorca celebrarà 20 anys de la seva fundació. Tot just dues dècades que beuen, però, de l’escissió del cor de l’òpera del Teatre Principal de Maó, sense poder amagar el seu gust pel gènere operístic.

Ahir el Cor Illa de Menorca va demostrar la seva maduresa vocal davant un públic que omplí l’auditori d’aplaudiments. Antoni Pons Morlà va dirigir amb mestratge un repertori que viatjà sense complexes entre àries d’òpera i clàssics de sarsuela en el primer dels concerts de celebració de 20 anys d’història.

09/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris