La versió 2021 de l’Atlètic Balears permet aspirar a la zona noble de la lliga

Contundent victòria per 3 a 0 contra el Rayo Majadahonda i grans actuacions del recuperat Canario i el debutant Cordero

24/01/2021

Al grup 5A, l’Atlètic Balears ha firmat un dels millors partits de la temporada. Victòria 3 a 0 davant el Rayo Majadahonda. Al minut 26 Jose Peris treu un córner i amb l’ajuda del vent i la col·laboració involuntària de l’exbalearico Iturraspe marca el primer pels locals. I també curiós ha estat el segon. Cessió del Rayo Majadahonda penalitzada amb lliure indirecte i mentre els madrilenys protesten la decisió, Alfonso treu ràpid i Coro marca a porta buida. Al minut 62, el desgavell del Rayo s’ha completat amb una errada greu de Sotres que aprofita Haro. Els de Jordi Roger es troben ara a 2 punts de la tercera plaça que ocupa el Navalcarnero, però els madrilenys tenen un partit més. El següent compromís que afrontarà l’Atlètic Balears serà dimecres dia 27 a les 12 del migdia. Els de Jordi Roger visiten el filial del Getafe per recuperar un dels seus dos partits que s’ajornaren a Madrid a causa de la borrasca Filomena.