El Poblense deixa mig fermada la classificació per a la final regional de la Copa federació

L'altre partit d'anada d'aquestes semifinals

14/09/2016

A l’altre partit d’anada d’aquestes semifinals, el Poblense s’ha imposat per 4 gols a 1 a l’Alcúdia, amb un hat-trick d’Agus Iaquinto. El futbolista hispano-argentí ha avançat els poblers amb una passada de Nofre. Sergi, amb un xut potent, ha col·locat l’empat a un abans d’acabar la primera part. Al segon temps, Agus ha fet el segon i el tercer per a l’equip d’Óscar Troya. A punt d’acabar el partit, el Poblense ha fet el quart, que deixa pràcticament tancada l’eliminatòria. L’autor del 4-1 defintiu ha estat Gori.