El Mallorca B i el Poblense es classifiquen per a la final autonòmica de la Copa Federació

Enzo ha avançat el Mallorca B al minut 36

21/09/2016

El Mallorca B s’ha classificat avui horabaixa per a la final autonòmica de la Copa Federació. El filial no ha donat cap opció a la Penya Esportiva Santa Eulària. Ha guanyat per 1 a 3. A l’anada ja havia guanyat per 2-0. Enzo ha avançat el Mallorca B al minut 36 amb aquest gol. A la segona part, Alberto Fernández i Rodado han rematat dues jugades de banda per tancar un partit en què el filial mallorquinista ha estat superior. Una combinació entre Clavería i Luna ha permès als eivissencs fer el gol de l’honor. Després de la victòria aconseguida a Eivissa, el Mallorca B ja només pensa a escalar posicions a la lliga.