X

Les obres de la pista sud de Son Sant Joan entren en la recta final

18/11/2016

Les obres de la pista sud de Son Sant Joan entren en la recta final

La pista sud de l’aeroport de Son Sant Joan roman tancada al trànsit aeri des del passat dia 2 de novembre. S’hi estan canviant els 3 quilòmetres de paviment. Se n’ha eliminat la capa superior i se n’ha posat una de nova adequada a la normativa actual. Una feina que no es feia des de fa 15 anys.

Les obres compleixen el calendari establert i la pista quedarà operativa dijous de la setmana que ve. Durant els 22 dies que haurà estat tancada, tan sols s’ha fet servir la pista nord. Tot, destaca Aena, sense que això hagi provocat cap alteració en el funcionament de l’aeroport.

També s’ha aprofitat aquesta actuació per renovar-hi els llums de guia per a les aeronaus. L’obra de la pista sud de l’aeroport de Palma ha tengut un cost de 6 milions 250 mil euros. Una vegada finalitzada, s’adequaran carrers d’accessos i s’actuarà a la pista nord.

Aquestes obres es fan en temporada baixa, quan el trànsit aeri minva. De fet, en aquesta època circulen per l’aeroport de Palma entre 250 i 300 avions al dia. Una xifra que pot superar el milenar durant els mesos d’estiu.

18/11/2016

Comentaris:

(*) Camps obligatoris