X

Una nova avaria deixa 1.200 persones sense aigua a s’Arenal

El 30% de les canonades de la xarxa té més de 40 anys

22/11/2016

Una nova avaria deixa 1.200 persones sense aigua a s’Arenal

Amb un pam d’aigua. Així ha deixat aquesta zona de s’Arenal la ruptura d’una canonada de la xarxa d’abastiment d’aigua de Palma. El registre d’un consum massa elevat a partir de les 8 i mitja del dematí ha alertat els operaris d’EMAYA de l’avaria.

Es calcula que unes 1.200 persones han quedat sense aigua. Es preveu que el subministrament es restableixi abans de les 6 del capvespre. A l’espera de conèixer la causa de la ruptura, tot indica que s’ha produït per mor l’antiguitat de la canonada: és de les més antigues. I com aquesta, fins al 30% de les canonades de la xarxa de distribució d’aigua potable de Palma tenen més de 40 anys. Una xarxa que ja s’està renovant per barris. L’Ajuntament preveu invertir-hi 10 milions d’euros.

Per altra banda, avui dematí, operaris d’EMAYA han visitat els veïnats afectats ahir per la canonada rompuda per error al carrer de la Llibertat durant les feines de renovació de la xarxa a la barriada de Son Espanyolet. L’aigua va arribar al tercer pis d’una finca.

22/11/2016

Comentaris:

(*) Camps obligatoris