X

El funeral per Rita Barberá se celebra avui a València

Mariano Rajoy hi assistirà

24/11/2016

El funeral per Rita Barberá se celebra avui a València

Les restes mortals de Rita Barberá són al tanatori de València, on la família ha volgut acomiadar-la en la més estricta intimitat. El cadàver arribava prop de la mitjanit procedent de Madrid. L’impacte en la família, que ahir celebrava una missa en record de la senadora, es notable. El públic que assistí al funeral mostrà el suport a la familia amb els seus aplaudiments.
La família ha demanat expressament que no acudeixin representants polítics ni institucionals al funeral que es celebrarà aquesta tarda. Mariano Rajoy ha anunciat que hi assistirà, a títol personal, per l’amistat de quasi 40 anys que l’unia a l’ex batlessa. També hi acudirà l’ex president de la generalitat, Francisco Camps. Les mostres de condol es succeeixen a la comunitat valenciana. Avui, a l’entrega dels premis Jaume I a València, s’ha guardat un minut de silenci en la seva memòria. El Rei ha destacat la seva figura , i també Ximo Puig ha mostrat el seu condol
I mentre els ciutadans continuen mostrant el seu pesar per la mort de la senadora. A les portes de ca seva s’acumulen les flors i les espelmes.

24/11/2016

Comentaris:

(*) Camps obligatoris