X

L’associació ciclista de Sencelles reclama 1000 euros al pare de Nadia Nerea

Fernando Blanco ha confesat avui que ha enganat tothom

05/12/2016

L’associació ciclista de Sencelles reclama 1000 euros al pare de Nadia Nerea

Fernando Blanco, el pare de Nadia Nerea, ha confesat avui que ha enganat tothom. Tot i que ha recaptat milers d’euros per a diversos tractaments mèdics per a la seva filla, avui ha admès que duia la nina a curanderos. Un jutge i la Fiscalia ja han obert una investigació i han congelat els comptes bancaris de la família.

Fernando Blanco ha avançat que retornarà els doblers arreplegats en les diverses campanyes en benefici de la seva filla a qui ho demani. De moment, però, ni la Guàrdia Civil ni la Policia Nacional han rebut cap denúncia a les Illes. Ara, el cas el duen els Mossos d’Esquadra perquè la família viu a Lleida. Un jutge de la Seu d’Urgell ha obert una investigació i la Fiscalia ja ha congelat els seus comptes bancaris per auditar-los i comprovar si s’han efectuat els tractaments pels quals es varen recaptar doblers.

A les xarxes socials, on milers de persones han donat el seu suport a la família durant els darrers anys, ara algunes censuren l’actitud del pare de Nadia. Aquí, la Fundació Reial Mallorca ha anunciat que abandona la causa. A Sencelles, l’associació de ciclistes del poble ja ha demanat a Fernando Blanco que els torni els mil euros que varen destinar a la investigació de la malatia de la petita. Anuncien que destinaran els doblers a una altra associació.

05/12/2016

Comentaris:

(*) Camps obligatoris