X

Trull als mercats a 24 hores de la Nit de Nadal

Els pressuposts són més alegres que els darrers anys

23/12/2016

Trull als mercats a 24 hores de la Nit de Nadal

Moure’s pel mercat de l’Olivar de Palma ha estat, avui, una mica més complicat que altres dies. Perquè el trull que hi havia defora, al carrer, també hi era a dins. Molts dels qui demà passaran part de la jornada amb el davantal posat, són avui a cercar la matèria primera per al sopar i el dinar de Nadal. I per un dia, ens diuen, es permeten certes llicències i el pressupost no es vigila tant…

Ambient també de compte enrere per als menús de Nadal al mercat de Pere Garau. I a la llista de la compra, allò habitual per aquestes dates: sopa de Nadal, porcella, indiot i carns fredes. Tot i això, sembla que, per alguns, els costums comencen a canviar tot mirant la butxaca. La competència de la porcella és, ara, el pollastre farcit.

El peix i el marisc també seran a taula aquests dies.  El mal temps d’aquesta setmana, però, ha fet que a 24 hores de la nit de Nadal, alguna casta de peix no sigui a plaça.

I entre compra i compra, també hi ha hagut temps per a la solidaritat. Una assessoria d’empreses mallorquina s’ha encarregat de recollir aliments perquè el Nadal arribi a totes les llars. Una feina que repeteixen des de fa 7 anys i en la qual s’han bolcat diferents mercats i negocis.

23/12/2016

Comentaris:

(*) Camps obligatoris