X

Nou rècord de turistes internacionals amb gairebé 13 milions entre el gener i el novembre

Alemanya es consolida com a principal país emissor

30/12/2016

Nou rècord de turistes internacionals amb gairebé 13 milions entre el gener i el novembre

Les Balears han rebut en els primers onze mesos de l’any 12,9 milions de turistes estrangers, la qual cosa representa un creixement del 12 per cent respecte del mateix període del 2015. A aquesta xifra, s’hi ha d’afegir el turisme espanyol, que l’any passat va representar més de dos milions de visitants i que enguany també ha augmentat.

Les Illes són la segona comunitat amb més turisme internacional, per darrere de Catalunya i per davant de les Canàries i d’Andalusia.

El creixement de turisme es nota especialment en plena temporada baixa. Durant el mes de novembre, van arribar 152.000 turistes, un 21,5 per cent més que l’any passat. Un augment que dobla la dada del conjunt d’Espanya, on el turisme internacional va créixer un 9 per cent. Per nacionalitats, el 51 per cent dels visitants durant el mes novembre procedien d’Alemanya, que es consolida com el principal país emissor cap a les illes, seguit del Regne Unit.

A tot l’Estat també se superen rècords, amb l’arribada entre el gener i el novembre de 71 milions i mig de turistes foranis, un augment del 10 per cent respecte del mateix període del 2015.

30/12/2016

Comentaris:

(*) Camps obligatoris