El Palma Air Europa cau a la pista del Retabet Guipúscoa

04/01/2017

El Palma Air Europa va jugar a ratxes i, tot i els bons moments oferits pel conjunt de Xavi Sastre, les concesions defensives el varen condemnar. Amb el partit empatat, un parcial del Guipuscoa de 7-0 abans del descans va fer molt de mal.
Al tercer quart, la diferència a favor dels bascos va arribar a ser de 15 punts. Gràcies a l’actuació de Mockford i Víctor Serrano, amb 17 punts per hom, el Palma va arribar amb opcions de remuntada al final del partit. Però el Retabet va aguantar les darreres embestides mallorquines i se’n va dur un triomf que el situa líder provisional de la LEB Or.
El Palma Air Europa torna a jugar diumenge contra el Melilla. Serà al Palau d’esports de Son Moix a les sis de l’horabaixa i en directe per IB3 Televisió.