El Palma Air Europa supera el Melilla als tirs lliures

Els mallorquins s'imposen 85-82 gràcies al darrer quart

08/01/2017

El partit ha començat amb un Melilla ben entonat. Parcial de 0 a 8 en els primers dos minuts de partit. Tot seguit, però, el Palma Air Europa ha reaccionat i s’ha apropat al marcador.  Els millors del
Palma han estat l’escorta Carles Bivià i Roger Fornas. 20 a 24 al final del primer període. El mateix guió s’ha seguit en el segon quart. S’ha arribat al descans  amb un 41-46.  A la represa, s’ha seguit la mateixa tònica. Carles Bivià ha continuat fent de les seves i amb el canell calent des dels 6.25. Això ha permès l’equip illenc acabar el tercer quart a només un punt del Melilla, 62 a 63.  A l’inici del darrer quart, el Palma s’ha posat per davant per primera vegada, com no, amb un triple de Bivià.  Els mallorquins han arribat només un punt per sota als darrers 10 segons de partit. Uriz ha agafat la responsabilitat de posar per davant els de Xavi Sastre des del tir lliure, i no ha fallat. 83-82. La darrera possessió ha estat per al Melilla, però el tir no ha entrat i, acte seguit, al rebot, l’àrbitre ha assenyalat falta a favor del Palma. Úriz ha sentenciat amb el definitiu 85-82