X

Els pares de Nadia Nerea tengueren relacions sexuals davant ella

Els pares declararan divendres davant el jutge

11/01/2017

Els pares de Nadia Nerea tengueren relacions sexuals davant ella

El jutge creu que els pares de Nadia Nerea tenien relacions sexuals davant la nina. En una interlocutòria a què ha tengut accés el diari ABC, el magistrat explica que s’han trobat fotografies al pendrive de Fernando Blanco que mostren com una menor d’edat presencia relacions íntimes entre ell i la seva dona. Un infant que, per les seves característiques, podria ser Nadia Nerea. Una nina que, a pesar de la seva malaltia, apunta el magistrat, necessàriament devia entendre allò que succeïa en el mateix llit en què estava ella. Segons les informacions periodístiques, el jutge divideix les fotografies del pendrive de Fernando Blanco en dues categories: les dels progenitors de la nina mantenint relacions sexuals i les de la nina que apareixia despullada. Unes instantànies que, segons el jutge, no es poden enquadrar dins les fotografies innocents que, diu, tendria qualsevol pare del seu infant petit. El magistrat les considera incidis clars de la comissió de delictes de provocació i explotació sexual. Per això, ha citat a declarar els progenitors de la nina passat demà. Avui, l’advocat dels pares ha dit que els seus clients neguen les acusacions.

L’oncle de Nadia Nerea ha dit en una entrevista a un programa de televisió que els pares de la nina li varen mostrar fotografies en què apareixen les parts íntimes de l’infant. Instantànies que, segons ell, eren per veure l’evolució de la malaltia de la pell que té la nina. Mentrestant, a Santa Maria, avui la mare no ha volgut fer declaracions, però sí que ha parlat una persona de l’entorn de la família.

Nadia Nerea viu amb la germana de la mare, que en té la custòdia. L’institut d’Afers del consell social assegura que vetllen pel benestar de la menor.

L’audiència de Lleida ha acordat avui mantenir Fernando Blanco en presó provisional per risc de fuita.

11/01/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris