Doble derrota del Bahía San Agustín

Perden el Palma Air Europa i l'Instituto de Fertilidad

15/01/2017

El Palma Air Europa ha perdut per un ajustat 92-88 a la pista del Leyma Corunya. Ha estat un partit que s’ha complicat, perquè els illencs han estat perduts fins mitjan segon quart, i que ha deixat l’enfrontament en un difícil 41 a 20. Tot i la millora després del descans, l’esforç no ha bastat per aconseguir la remuntada. Els mallorquins, dotzens, continuen a dues victòries de les posicions de play-off . A Lliga Femenina 2, també hi hagut derrota. L’Instituto de Fertilidad, que havia controlat l’electrònic fins al tercer quart, s’ha vist superat en el darrer període per les canàries del Ciudad de los Adelantados. Les anotacions de Regina Gómez i Brigida Gual -amb 17 i 18 punts respectivament- i, sobretot, els 19 de Laura Aliaga, no han bastat per contrarrestar les visitants. Les palmesanes són desenes a la classificació.