X

André Greipel guanya la primera etapa de la Challenge Volta a Mallorca 2017

26/01/2017

André Greipel guanya la primera etapa de la Challenge Volta a Mallorca 2017

La tranquil·litat de Porreres s’ha romput de bon matí. Els millors ciclistes del món han envaït el poble. Dels 300 que han pres la sortida, 4 valents han protagonitzat l’escapada de la jornada. Shalunov, Thiele i els espanyols Pello Olaberria i Pablo Torres han arribat a tenir més de tres minuts d’avantatge sobre el grup. Però l’aventura en solitari ha acabat a 15 kilòmetres del final, quan han estat neutralitzats.
Avui era dia per a velocistes i, després de 161 kilòmetres i 3 hores i 41 minuts de cursa, tot s’ha decidit a l’esprint. I aquí, a la meta de Campos, André Greipel ha demostrat per què li diuen El Gorila. L’alemany -de l’equip Lotto- s’ha imposat al belga Van Genechten i al britànic McLay.

El millor balear ha estat Xavier Cañellas. El ciclista de Puigpunyent ha arribat tretzè. No ha acabat content Albert Torres… El menorquí ha acabat dissetè.

La primera etapa de la Challenge ha estat històrica per aquesta imatge. L’organització ha prescindit de les tradicionals hostesses a l’entrega de premis. Al seu lloc hi han estat na Marta i na Caterina, dues petites amants del ciclisme.

Demà, la Challenge viurà un plat fort. Comença la muntanya amb el Trofeu Serra de Tramuntana. Gairebé 154 kilòmetres de recorregut entre Sóller i Deià.

26/01/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris