Jornada rodona per als equips illencs de Segona B

29/01/2017

A Segona B la jornada ha estat perfecta amb victòria per als dos equips balears. Avui dematí l’Atlètic ha guanyat per 1 a 2 al camp del Gavà amb remuntada inclosa. Boris ha avançat els catalans al minut 58 però just un minut després Xisco, que ha començat a la banqueta, ha fet l’empat. El migcampista és el pitxitxi blanc-i-blau amb 8 gols. Al minut 76 Jordi López ha fet penal a Kike i Fullana ha estat l’encarregat de transformar-lo i donar els tres punts al Balears. Amb aquesta victòria els de Christian Ziege queden a 5 punts del playoff.

I ahir va arribar la primera victòria del 2017 pel Mallorca B. I també amb remuntada inclosa. S’avançà el Cornellà al quart d’hora de partit. Abraham feia l’1 a 0. A la segona meitat, el Mallorca B va tornar a saber què és marcar un gol. Cedric al 48 empatava el partit, després de tres partits sense marcar. El gol de la victòria el va fer Àlex Serrano al minut 89. Primer triomf de Pepe Gálvez i tres punts que han permès el Mallorca B dormir fora del descens.