X

Macrooperació contra el narcotràfic a Alcúdia, Muro i Sa Pobla

És la segona operació contra el narcotràfic a Sa Pobla en tres setmanes

31/01/2017

Macrooperació contra el narcotràfic a Alcúdia, Muro i Sa Pobla

Un centenar d’agents de la unitat de seguretat ciutadana de la guàrdia civil han entrat de manera simultània a set habitatges de Mallorca on sospiten que venen droga de manera habitual.

Han escorcollat una casa a Muro i una altra a Alcúdia, i cinc immobles a Sa Pobla, municipi on s’ha duit a terme el gruix de l’operació, que, de tot d’una, a les sis del dematí, s’han coordinat des de l’aire amb un helicòpter.

La tasca, però, ha durat hores. Amb l’ajuda de cans ensinistrats, els agents i el personal del jutjat d’Inca, han cercat les drogues de manera minuciosa tant a l’interior de les cases com als vehicles, propietat dels investigats.

De moment, hi ha quatre detenguts, però l’operació està oberta i en podrien ser més durant les pròximes hores. A més, els agents han trobat sobretot cocaïna i diversos feixos de bitllets. També s’han intervengut alguns cotxes i motocicletes.
La primera part de l’operació contra la banda de narcotraficants marroquins va ser el passat 10 de gener i també se centrà a Sa Pobla. A més dels detenguts, la guàrdia civil trobà un quilo de cocaïna i mig de cànnabis i es requisaren 18 mil euros en metàl·lic i diversos béns procedents d’una desena d’escorcolls.

31/01/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris