X

Els jutges tomben el recurs de Donald Trump contra la paralització del seu vet migratori

Trump alerta que està en joc la seguretat nacional

10/02/2017

Els jutges tomben el recurs de Donald Trump contra la paralització del seu vet migratori

Denegat. És la resolució dels tres jutges de la Cort d’Apel·lacions de San Francisco sobre el recurs interposat per l’Administració de Donald Trump sobre el vet migratori. En el document, afirmen que no s’ha aportat cap prova que l’entrada dels ciutadans d’aquests 7 països suposin un perill imminent per al país. La resposta dels jutges suposa un nou colp per a Trump, que immediatament ha contestat a través de Twitter: Ens veurem als Tribunals. La seguretat del país està en joc. Ho ha escrit en majúscules, que en el codi de la xarxa social, significa a crits. Més tard, en una conversació amb periodistes, ha dit que la decisió dels jutges és política i que al final, prevaldrà la posició del Govern. El més probable és que el cas acabi al Suprem.
Hillary Clinton ha escenificat també a Twitter la seva posició amb un 3 a 0, perquè són tres els jutges que han tombat el recurs de Trump, dels quals dos són republicans, i un demòcrata. Altres reaccions han vengut del fiscal general de l’Estat de Washington, un dels demandants contra el vet migratori
També diferents col·lectius musulmans han celebrat la notícia
Als aeroports deixaran de produir-se les escenes de caos com les que hem vist en dies passats i tornarà, a poc a poc, la normalitat.

10/02/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris