X

Mor una dona atropellada a l’autovia d’Andratx

Tenia 51 anys

11/02/2017

Mor una dona atropellada a l’autovia d’Andratx

Els fets varen ocórrer a l’autovia d’Andratx, a devers tres cents metres de la sortida de Bendinat. La dona circulava en una motocicleta quan va perdre la bossa de mà. Eren devers les 8 i mitja del vespre.

En aquell moment, un altre vehicle que també circulava en sentit cap Andratx va topar amb un cotxe. Tot d’una els serveis d’emergència es traslladaren fins al lloc de l’accident. Durant quaranta minuts, intentaren reanimar la víctima. La dona, originària de Jaén, i resident a Mallorca, va ser traslladada fins a l’hospital de Son Espases, on va morir hores després. La Guàrdia Civil va tallar un dels carrils de l’autovia, fet que va provocar retencions de diversos quilòmetres. Els conductors dels dos vehicles que varen impactar amb la dona varen resultar il·lesos.

Davant aquest tipus de situacions, la Guàrdia Civil recomana extremar les precaucions. En primer lloc, convé aturar, sempre que es pugui, el vehicle a una zona on no hi hagi perill. També, s’ha de senyalitzar la incidència, amb una armilla reflectant i qualque llum d’intermitència. Mai s’ha de girar l’esquena als vehicles i cal cridar a l’112 si necessitam.

11/02/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris