X

Ana Mato diu que els regals de la trama Gürtel van ser per al seu ex marit, no per a ella

13/02/2017

Ana Mato diu que els regals de la trama Gürtel van ser per al seu ex marit, no per a ella

L’ex ministra Ana Mato ha insistit durant tota la declaració en què el matrimoni compartia les despeses familiars i que eren independents econòmicament. Mato ha dit que ella sempre ha pagat les despeses que li pertocaven i que seu ex marit, Jesús Sepúlveda, era qui es feia càrrec de les celebracions i dels viatges familiars. La Fiscalia li reclama 28.500 euros per beneficiar-se dels regals en forma de festes familiars i viatges que les empreses de Correa van regalar a qui llavors era el seu marit, exbatle de Pozuelo de Alarcón.

El moment més tens de la declaració ha estat quan la fiscal li ha demanat pels vehicles d’alta gamma: un jaguar i dos range rover, que la trama Gurtel va pagar presumptament al seu ex marit. Segons la fiscal, les respostes de Mato han estat evasives, i ha demanat al jutge que la donàs per confessa.Avui també havia de declarar el Partit Popular com a partícip a títol lucratiu. El representant legal del PP s’ha acollit al seu dret a no declarar.

La fiscal ha considerat l’actitud com una evasiva i ha advertit que la negativa a contestar equivalia a una confessió. La Fiscalia acusa el PP de beneficiar-se de 245 mil euros que la trama Gurtel li va entregar presumptament per a les campanyes en les eleccions municipals de 2003 a Majadahonda i Pozuelo de Alracón

13/02/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris