El Poblense continua líder

19/02/2017

Dos gols d’Aitor Pons davant el Campos mantenen l’equip d’Óscar Troya al capdavant de la classificació. Tots dos a la segona part. El primer, al minut 71 de partit. I el segon, al minut 83. Els dos gols a la recta final del partit.

Pel que fa a la resta de partits jugats en dissabte, empat a 1 entre el Binissalem i el Ciudad de Ibiza. Els dos gols a la primera part. Adrián Ramos va avançar els eivissencs al minut 7 de partit. Tretze minuts va durar el 0 a 1 al marcador. Del Castillo va empatar al minut 20. 1 a 1. Els dos equips ocupen la zona mitjana de la taula. Victòria 0 a 1 del Santa Catalina contra el Mercadal. Servei de Córner. La pilota cau als peus de Saimon, Robert intenta tapar el xut i envia la pilota al fons de la xarxa. Cinc minuts abans, l’àrbitre havia anul·lat aquest gol per falta prèvia dins l’àrea.
I empat a Zero entre el Rotlet Molinar i el Penya Ciutadella Esportiva, que és coer de la categoria. I victòria per 0 a 2 del Ferriolense al camp de l’Esporles, penúltim classificat