X

El fiscal Horrach demanarà més anys de presó per Urdangarín al Tribunal Suprem

També reclamarà presó pels acusats de la branca valenciana

24/02/2017

El fiscal Horrach demanarà més anys de presó per Urdangarín al Tribunal Suprem

Mario Pascual Vives es mostra entusiasmat després de les mesures cautelars imposades a Iñaki Urdangarin. Però el seu optimime amb vista al futur judicial del seu client va més enllà i està convençut que Urdangarin no entrarà a la presó, tot i que creu que això és el que molts voldrien. De moment, només s’haurà de personar davant l’autoritat judicial cada primer de mes i ho podrà fer a Suïssa. Una decisió que prengué ahir l’Audiència Provincial de Palma i que no comparteix el fiscal Pedro Horrach, tot i que, diu, és raonable.

D’aquest mateix parer és l’exjutge Baltasar Garzón. Diu que si s’ha pres aquesta decisió és perquè Urdangarin no ha mostrat ànim d’eludir la justícia. I ha afegit: la pena s’haurà de cumplir quan es pronunciï el Tribunal Suprem i la sentència sigui ferma.

El tribunal no va acceptar la presó provisional eludible amb una fiança de 200.000 euros per a Urdangarin que sol·licitava Pedro Horrach. Tot i això, el fiscal no recorrerà la interlocutòria de mesures cautelars. Sí que és partidari, en canvi, de recórrer la sentència dictada ara fa tot just una setmana. Ja ha anunciat que demanarà més pena per a Urdangarin i Torres i reclamarà presó per als càrrecs públics valencians que en sortiren absolts.

24/02/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris