X

Les millors anècdotes de la cerimònia dels Òscar

La cerimònia amb més ritme dels darrers anys

27/02/2017

Les millors anècdotes de la cerimònia dels Òscar

La música de Justin Timberlake va inaugurar la vuitanta-novena edició de la cerimònia dels Òscars, feia anys que no començava amb tant de ritme i és que gairebé ningú no es va poder resistir a aixecar-se de la butaca i començar a ballar.
Javier Bardem va ser la presència espanyola a la gala, en què va presentar un dels premis al costat de Meril Streep.
I aquest va ser, sens dubte, el moment més còmic de la vetlada: s’obri una porta i damunt l’escenari apareixen un grup de turistes convençuts que visitaven una exposició… El còmic Jimmy Kimmel va ser l’artífex d’aquesta broma que va donar peu a nombroses situacions hilarants. RESPIRA!!
I entre les anècdotes, la pluja de llepolies que enguany ha caigut damunt del públic, per endolcir les quatre hores que va durar la cerimònia.
Abans, però, tots els convidats passaren per l’estora vermella… Alguns amb més encert que d’altres… El blanc i el cava varen ser els colors predominants al Dolby Theatre. Entre les millor vestides Felicity Jones, amb una creació de Maria Grazia Chiuri. Molt lloats també els dissenys triats per Jessica Biel i Alicia Vikander, que apostaren pel daurat i el negre, respectivament. Però no tothom va fUgir de les crítiques, alguns acapararen els flaixos per les seves eleccions agosarades com Dakota Johnson, que es va decantar per aquest disseny vintage de Gucci. També desagradaren en general el vestit de Leslie Mann o el pentinat de Mimi Valdes.

27/02/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris