X

Subhastat l’hotel Mar i Pins de Peguera per 12,5 milions d’euros

Els representants del nou propietrari, Harald Fischl, no han aclarit el futur de l'hotel

28/02/2017

Subhastat l’hotel Mar i Pins de Peguera per 12,5 milions d’euros

Una quinzena d’inversors i empreses hoteleres varen visitar l’Hotel Mar i Pins abans de la subhasta. Està en un lloc immillorable. Ben damunt la mar, a Peguera, i amb una reforma executada en un 95 per cent. Només té, però una seixantena d’habitacions.

Finalment, avui, a la subhasta celebrada a la sala d’actes de la Delegació d’Economia i Hisenda, un únic més-dient havia dipositat la fiança de més de sis-cents mil euros que dóna dret a participar i s’ha adjudicat l’immoble per 12,5 milions d’euros, el preu de sortida.
En concloure el procés, que dura devers 3 mesos, serà el preu més alt pagat mai per un immoble en una subhasta de la delegació d’Economia i Hisenda.
Els representants legals del nou propietari, que no hi era present, Harald Fischl no han aclarit quin serà el destí del Mar i Cel.

L’anterior propietari era Alexander Romanov, investigat per pertànyer la màfia russa Taganskaia. Arribà a un acord en el judici i, finalment, fou condemnat per falsedat documental,  revelació de secrets i blanqueig.

Romanov entregà la propietat per saldar els 4 milions de multa.

28/02/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris