El Formentera recupera el lideratge de la Tercera Divisió balear

01/03/2017

La jornada intersetmanal d’avui era ben atípica. Els dos primers classificats es jugaven la primera plaça, tots dos a Eivissa, i amb unes hores de diferència. I el gran beneficiat del dia ha estat el Formentera, que suma i segueix. Avui, tot i algun petit ensurt inicial, ha golejat al Ciudad de Ibiza en un derbi pitiús inèdit a Tercera. Fernando Liñán ha obert el marcador als 35 minuts en rematar una falta treta per Willy. El gol ha deixat estabornit el City, que ha encaixat només 4 minuts després del 0 a 2, de l’argentí Agus… Poca més història ha tengut ja el partit. Górriz, en una acció típica de davanter pur basc, s’ha apuntat el 0 a 3 definitiu. El Formentera suma 10 victòries i dos empats en els darrers dotze partits i és nou líder de la lliga.

El Formentera té un punt més que el Poblense, que avui ha perdut la seva posició de privilegi en caure al camp del matagegants, el Sant Rafel. Un penal que apareix clar damunt Juanfran al minut 82, l’ha transformat Arbeloa en l’únic gol del partit. Tercera derrota dels d’Oscar Troya en Lliga, totes tres encaixades a les Pitiüses