X

La Policia Nacional ja ha impartit el curs de ciberexpert a més de 35 escoles a les Illes

La Policia Nacional va començar a impartir el curs aquest curs a Mallorca, Menorca i Eivissa

06/03/2017

La Policia Nacional ja ha impartit el curs de ciberexpert a més de 35 escoles a les Illes

Aquesta és alguna de les reflexions que s’inclouen en el nou curs que la Policia Nacional imparteix a les diferents escoles de les Illes. No només alerten de fenòmens com el ciberbullying o el sexting, que consisteix en enviar fotografies íntimes a través del telèfon mòbil. La Policia consciencia els petits de la casa perquè naveguin amb seguretat per Internet i utilitzin de manera responsable els jocs online i les xarxes socials.

Aquesta és una situació molt quotidiana entre els nins i adolescents de les Illes, que inverteixen un bon grapat d’hores davant l’ordinador, moltes vegades sense cap control parental. Segons els experts, l’ús d’internet ha d’estar controlat.

El curs de ciberexpert inclou també formació sobre la seguretat de les nostres contrasenyes. Es recomanen de 8 dígits, que incloguin números, lletres en majúscules i minúscules i algun signe de puntuació. Pel que fa a compartir-les, només amb els pares.

El curs va adreçat a nins i nines de sisè de Primària que, per molt responsables que siguin, poden cometre errors a Internet per desconeixement.

En el present curs escolar, la Policia Nacional ja ha impartit aquest curs de ciberexpert a més de 35 escoles a les Balears.

06/03/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris