X

El director de Tito’s queda en llibertat amb càrrecs

Haurà de comparèixer cada 15 dies als jutjats

17/03/2017

El director de Tito’s queda en llibertat amb càrrecs

Jaime Lladó, director de Tito’s…i un dels homes forts de Cursach, abandonava, ahir vespre, els jutjats, en llibertat, passades les 10 del vespre. Després de declarar davant el jutge i el fiscal… negava davant els periodistes, haver organitzat festes amb droga i prostitutes per als agents de la
policia local. Sortia en llibertat però, el jutge li ha retirat el passaport i haurà de comparèixer als jutjats cada 15 dies. 3 hores després de sortir, insistia al seu compte de facebook que “mai ha estat relacionat amb temes de prostitució, de drogues…ni de res semblant”… i afegia que creu que “algú ha volgut perjudicar la seva imatge darrere una identitat oculta”. Lladó, que reconeix que està afectat per haver passat per aquesta experiència… diu que des d’avui continua preparant la festa d’obertura de Titos el pròxim 1 d’abril, que serà, diu, la més espectacular dels darrers anys.
Després de Lladó, abandonà els jutjats el relacions públiques de la discoteca qui també va negar les festes per als policies.
El darrer que va abandonar els jutjats va ser aquest agent de la policia local, investigat per, suposadament, amençar un testimoni. Els altres dos detinguts en el marc d’aquesta segona fase, també sortiren en llibertat ahir migdia, també amb mesures cautelars….

17/03/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris