Passa enrere del Poblense a Menorca en una jornada de Tercera amb grans gols

L'Alcúdia cau a Esporles i el Llosetense goleja el Son Cladera

26/03/2017

El Poblense ensopega al camp del Penya Ciutadella i es deixa dos punts clau. L’ex més il·lustre del Penya Ciutadella, Sergi Enrich, va aprofitar l’aturada a Primera per tornar als seus orígens, i veure com un dels equips del seu cor treia un punt davant el líder. Una rematada acrobàtica d’Edgar va deixar els d’Óscar Troya congelats, només començar el partit… El Poblense va haver de remar contra corrent 89 minuts, i a més, la sort no el va acompanyar. Fins a tres pilotes als pals va estavellar el pitxitxi Aitor Pons, en un horabaixa que li costarà oblidar… Però vés per on, en la jugada més inesperada, Raúl desvia un xut sense gaire perill de Lucas, perquè els poblers marxessin amb un punt.. El Formentera serà avui líder si guanya a la Penya, que faci el que faci seguirà tercera després de la derrota de l’Alcúdia a Esporles. Carriles va avançar els locals a la mitja hora, i ja al segon temps, Rojas va fer el segon… Un gol en pròpia porta de Cabot va donar vida a l’Alcúdia al minut 88; però, ja al descompte, Rojas va aprofitar la pujada a la rematada del porter per marcar el 3 a 1 definitiu. El Llosetense va aprofitar l’errada de l’Alcúdia i se situa a només 3 punts del play-off. I ho va fer amb autèntics golassos… Jaume Pasqual, primer, i Paco Plata, després competeixen per anotar-se el gol de la jornada. Salvà va fer el tres a zero definitiu… I en la lluita per l’ascens, perd pistonada el Sant Rafel, que tot i avançar-se a Can Misses amb un gol de Pacheta, va deixar escapar dos punts, després d’igualar Galera pel Ciudad de Ibiza. És la primera vegada que el City puntua en un derbi pitiús.