X

S’ha venut Can Poletà, la finca embargada a Mario Conde

Han pagat 4.175.000 euros

28/03/2017

S’ha venut Can Poletà, la finca embargada a Mario Conde

Mario Conde ha perdut finalment Can Poletà, la finca que tenia a Pollença i que des de fa uns anys estava embargada per ordre judicial. S’ha venut per prop de 4 milions 200.000 euros. S’ha subhastat i només hi ha hagut un comprador.

Can Poletà va ser, durant anys, la residència i refugi de l’exbanquer Mario Conde a Pollença. Segons dades del cadastre, aquesta propietat té 91.600 metres quadrats distribuïts en 4 finques… i, en una, encara s’hi pot construir més… L’habitatge principal té 800 metres quadrats… 11 dormitoris i 11 banys, i a banda, però, la finca té també una casa de convidats…
Una immobiliària de luxe es va encarregar d’obrir-la als interessats a fer-se amb la propietat quan va sortir a subhasta l’estiu passat… per 4 milions 175 mil euros… i només s’hi va presentar una única oferta. La venda es va tancar el mes d’agost, i se sap que el comprador podria residir a Suïssa.
A pesar d’haver-ho intentat, Conde no va poder evitar perdre una propietat que havia comprat al seu sogre al 1982… Ell mateix ho recordava en una entrevista a IB3, feta just vora la tafona de la residència, emesa ara fa 7 anys.
A banda de bons moments, aquesta finca també ha donat maldecaps a Conde. Segons l’Audiència nacional, l’empresari va cometre un delicte d’alçament de béns per evitar pagar els deutes de la propietat. L’any 2002, la va vendre a una societat que en realitat estava vinculada al seu entorn familiar. A més, uns pagaments fets en una sucursal bancària de Pollença van ser decisius per poder dictar el seu ingrés a presó.

28/03/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris