X

Sergi dirigeix el seu primer entrenament a Son Bibiloni

05/04/2017

Sergi dirigeix el seu primer entrenament a Son Bibiloni

A poc a poc es coneix les tresques de Son Bibiloni i a mesura que ha anat passant l’horabaixa ha anat connectant amb els seus nous jugadors. Gairebé mitja hora ha durat el discurs de Sergi Barjuan al vestidor. El tècnic, pel seu semblant, ha arribat amb ganes i energia.

L’exjugador del Barça no afronta el repte tot sol. Arriba amb els seus homes de confiança, que també s’han posat per feines. Ramón de Quintana és el segon entrenador. I qui es posa al dia amb els porters és Julio Iglesias, qui des d’avui, ocupa el lloc de Miki Garro. El quart home és Vicente Fuensalida, analista de l’equip. Pel que hem vist avui, venen amb els deures fets. Només el president Monti Galmés ha interromput l’estat de concentració del míster.

Poques pistes ha deixat avui quant al possible onze titular. Sergi té tota la plantilla disponible i sembla que Joan Oriol i Óscar Díaz són benvinguts al seu equip. Avui tot han estat confidències. Una complicitat especial té amb Campabadal, amb qui va coincidir a les categories inferiors del Barça. Enmig del cercle d’estiraments Sergi Barjuan ha fet la darrera xerrada. Cabrero, com a portaveu, sembla remugar. El técnic vol implantar el seu sistema de feina. D’aquí a 3 dies han d’arribar els resultats.

05/04/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris