X

Armengol assegura no haver tingut cap intenció de cessar Biel Barceló

La presidenta del Govern assenyala que "en tot moment" ha parlat amb Barceló sobre la situació creada per la signatura de contractes de conselleries de MÉS a Jaume Garau

19/04/2017

Armengol assegura no haver tingut cap intenció de cessar Biel Barceló

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, ha assegurat aquest dimecres que no ha tingut “ni la intenció ni la temptació de cessar” al vicepresident de l’Executiu, Biel Barceló, per la signatura de contractes públics de conselleries de MÉS a dues empreses de l’excap de campanya del partit econacionalista Jaume Garau.

“En absolut”, ha respost amb claredat la presidenta quan ha estat preguntada aquest dimecres en un acte públic si s’ha plantejat cessar al vicepresident i conseller de Turisme per aquest assumpte i després de les reiterades peticions de Podem.

Armengol ha assenyalat que “en tot moment” ha parlat amb Barceló sobre aquests contractes i la situació creada, i el vicepresident li ha donat les explicacions necessàries; per tant, ha dit, “la qüestió està contestada”.

La presidenta ha afegit que, davant aquesta crisi, el Govern ha respost amb celeritat amb l’aplicació de diverses mesures, com el cessament de la consellera de Transparència, Ruth Mateu.

El Govern “continuarà treballant” d’aquí a final de legislatura amb els compromisos adquirits amb els ciutadans en els Acords pel Canvi, ha afegit.

19/04/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris