X

Nadal supera un debut complicat a Montecarlo i es classifica per a vuitens

El tennista balear ha necessitat tres sets, i més de dues hores de joc, per desfer-se del britànic Kyle Edmund. Demà el rival serà Alexander Zverev

19/04/2017

Nadal supera un debut complicat a Montecarlo i es classifica per a vuitens

Ha estat un debut complicat, però Rafel Nadal l’ha tret endavant. El 6-0 al primer set favorable al tennista balear ha estat un miratge.

En lloc d’abaixar els braços, Edmund ha fet suar Nadal en el segon set. Ha estat la sorpresa en aquest duel inèdit. El britànic fins ara només havia guanyat 7 partits damunt terra batuda. I el públic el veia capaç d’aconseguir avui la vuitena victòria. Li ha trencat dues vegades el servei a Nadal i s’ha imposat per 5-7 en aquesta segona mànega.

Però a la tercera, tot i que Edmund seguia amb tota la intenció d’esguerrar el debut de Nadal, no ho ha aconseguit. El tennista balear ha controlat la situació i ha tancat el partit amb un 6-3. Han estat dues hores i 18 minuts de partit. Un debut llarg i complicat per al campió vigent de Montecarlo.

Nadal jugarà demà horabaixa els vuitens de final contra el número 20 del rànquing mundial: Alexander Zverev. L’alemany ha superat avui Feliciano López en un partit plàcid: 6-0 i 6-4. L’enfrontament ha durat poc manco d’una hora i l’ha tancat amb aquest servei directe. Nadal només ha jugat dues vegades contra Zverev i totes dues les ha guanyat.

19/04/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris