X

Les temperatures baixaran entre 5 i 15 graus a partir d’aquest dimarts

Un front fred farà baixar la quota de neu per sota dels 1.000 metres al Pirineu​s

24/04/2017

Les temperatures baixaran entre 5 i 15 graus a partir d’aquest dimarts

Aquest dimarts un front fred creurà tota la Península fins a arribar a l’arxipèlag balear. Les temperatures baixaran entre 5 i 15 graus, informa l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

A causa del marcat descens de les temperatures nocturnes, es produiran gelades, que afectaran les zones muntanyenques de la meitat nord peninsular i l’altiplà nord durant el dimecres i, sobretot, dijous i divendres.

A més, la cota de neu baixarà de manera important, sobretot en la serralada Cantàbrica i el Pirineus, encara que les nevades afectaran de manera ocasional altres zones més baixes del terç nord, a uns 700-1.000 metres a primeres hores del dimecres i dijous, i tendiran a disminuir a partir del dijous.

Abans del pas del front, el dimarts es caracteritzarà per una situació de certa inestabilitat a la Península, amb ruixats i tempestes que podran ser localment forts i amb calabruix en punts del nord i el nord-est.

Les temperatures màximes començaran a recuperar-se a partir del dijous pel nord, un ascens que s’estendrà al llarg del divendres a la resta de zones, encara que les mínimes no pujaran de manera clara fins al dissabte 29.

24/04/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris