X

Veïns i comerciants dels pobles de la Serra es preparen per la Mallorca 312

La celebració de la prova ciclista aquest dissabte provocarà el tancament al trànsit de diferents trams de la xarxa viària de l'illa

27/04/2017

Veïns i comerciants dels pobles de la Serra es preparen per la Mallorca 312

Els pobles de la Serra de Tramuntana es preparen ja per la prova ciclista Mallorca 312 que se celebra aquest cap de setmana.

Aquest mateix dijous al matí, els operaris de l’Ajuntament d’Alaró acumulaven tanques de seguretat a pocs metres d’on passarà el pelotó ciclista. Els veïns no hi podran aparcar i s’haurà de tallar el trànsit per garantir la seguretat d’esportistes i habitants dels diversos pobles, però tot i així, a Alaró ho viuen amb normalitat.

Un altre poble que es veurà afectat per la prova ciclista és Santa Maria. La tradició ciclista a la localitat ja ve de lluny i, de fet, molts dels seus bars i restaurants formen part de diverses rutes ciclistes.

Després de passar per Santa Maria, el ciclistes transitaran per Esporles. Veïns i comerciants coincideixen que els talls intermitents de la circulació són incòmodes, però amb una mica de paciència i empatia són bons d’aguantar.

L’itinerari comença i acaba a la Platja de Muro. L’organització de la cursa ha publicat el recorregut a la seva pàgina web per poder consultar les carreteres i les hores en què estaran tallades.

27/04/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris