X

La consellera Fanny Tur completa el seu equip

Manel Santana ha estat nomenat director general de Participació i Memòria Democràtica i Joana Català, directora general de Cultura

28/04/2017

La consellera Fanny Tur completa el seu equip

La portaveu del Govern, Pilar Costa, i la consellera de Cultura, Fanny Tur, a la roda de premsa posterior al Consell de Govern d'aquest divendres.

El Consell de Govern ha aprovat aquest divendres els decrets que disposen el nomenament de Manel Santana com a nou director general de Participació i Memòria Democràtica i de Joana Català com a directora general de Cultura de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports.

Així ho ha anunciat la consellera de Cultura, Fanny Tur, durant la roda de premsa posterior al Consell de Govern, on ha explicat que només quedaven aquestes dues direccions generals per cobrir després de la remodelació de l’Executiu amb la dimissió de Ruth Mateu.

Però no han estat els únics canvis d’alts càrrecs que s’han produït a l’Executiu. El Consell de Govern ha nomenat l’advocat Eduard Vila Riera nou director general d’Arquitectura i Habitatge de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat. Vila substituirà a Casimir Gòdia, el qual ha deixat el càrrec per motius personals, segons ha explicat la portaveu Pilar Costa.

 

Joana Català, directora general de Cultura

Joana Català

Joana Català

Joana Català Coll (Menorca) va ser regidora de Cultura de l’Ajuntament de Ciutadella, amb funcions tècniques entre el 1999 i el 2003, període en què va ser responsable del Pla d’Equipaments Culturals de Ciutadella, del Pla General de Cultura, de l’avantprojecte del Museu de Can Saura, de la coordinació inicial del projecte de rehabilitació del Palau Saura, de la rehabilitació i l’equipament de la sala d’exposicions El Roser, i de la reforma i redistribució de la Casa de Cultura.

Entre el 2003 i el 2005, va ser responsable d’elaborar el projecte de constitució de la Fundació Àgora. Ha dirigit i gestionat, entre el 2004 i el 2017, els serveis adjudicats per a la Fortalesa de la Mola, com ara la planificació i direcció dels serveis de visites i la programació i coordinació de les activitats culturals

 

Manel Santana, director general de Participació i Memòria Democràtica

Manel Santana

Manel Santana

Per la seva banda, Manel Santana Morro (Consell, 1972) és llicenciat (1995) i doctor (2001) en Història per la Universitat de les Illes Balears (1995) i té el Màster en Estudis Baleàrics (UIB, 2008). Ha exercit com a professor d’ensenyament de secundària al col·legi La Salle de Palma (2000-2008), a l’IES Balàfia d’Eivissa (2008-2011) i a l’IES Mossèn Alcover de Manacor (2011-2017). Fins a l’actualitat també ha estat professor associat de la Universitat de les Illes Balears, on ha impartit l’assignatura Història de l’Educació, del departament de Pedagogia

28/04/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris