X

Mor una dona amb obesitat mòrbida a Inca

La dona vivia a un segon pis, amb unes escales massa estretes, i treure-la ha estat difícil

28/04/2017

Mor una dona amb obesitat mòrbida a Inca

Una dona amb obesitat mòrbida ha mort aquest divendres a Inca. Dotze hores han tardat els serveis d’emergència per evacuar-la del seu pis amb una grua. Varen avisar dijous vespre perquè patia una insuficiència respiratòria. Després de passar la nit a casa seva assistida pels metges, finalment ha mort dins l’ambulància que l’esperava al carrer.

La víctima, una dona de 44 anys amb obesitat mòrbida, es va començar a trobar malament dijous a la nit i va avisar els serveis d’emergències sanitàries. En arribar-hi, varen veure que respirava amb dificultat. Degut al seu pes, més de 200 kilos, i la dificultat per poder-la treure del domicili, ha estat atesa per un equip del 061 durant tota la nit.

Els bombers i la Policia Local d’Inca han hagut de mobilitzar-se. La dona vivia a un segon pis, amb unes escales massa estretes i treure-la ha estat impossible. Per això ha estat necessària la intervenció d’una grua de ploma. La Policia ha tallat el carrer i ha portat un remolc per poder evacuar la dona de ca seva perquè el servei d’emergències no disposa d’una llitera tan gran.

Finalment a les 9.30 hores han pogut evacuar la dona en estat crític. Ha patit una aturada cardiorespiratòria i ha estat atesa per una ambulància en el mateix carrer. Durant una hora i mitja els metges han intentat reanimar-la sense èxit.

28/04/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris