X

El número 2 d’Interior diu que és víctima d’una cacera en el cas Lezo

El secretari de Seguretat del Ministeri de l'Interior, José Antonio Nieto, ha dit aquest divendres que la reunió que va mantenir amb el germà d'Ignacio González, empresonat pel cas Lezo, va ser protocolària

28/04/2017

El número 2 d’Interior diu que és víctima d’una cacera en el cas Lezo

El secretari de Seguretat del Ministeri de l’Interior, José Antonio Nieto, ha comparegut aquest divendres, de manera voluntària, a la Comissió d’Interior del Congrés, per explicar la reunió que va mantenir el passat 8 de març amb Pablo González, germà de l’expresident de la comunitat de Madrid, Ignacio González. Tots dos estan a la presó des de fa una setmana per la seva implicació en el cas Lezo.

Nieto ha dit que es tractava d’una trobada protocolària, en què González el va felicitar pel seu nomenament com a secretari d’Estat. El número dos d’Interior ha dit que sempre ha estat transparent amb la trobada, i ha assegurat que ha estat víctima d’un linxament.

El PSOE ha demanat que dimiteixi de manera immediata, perquè està, ha dit el seu representant, sota sospita. Els socialistes qüestionen la manca de reacció del govern espanyol contra la corrupció. La resta de partits també han denunciat la passivitat del Ministeri de l’Interior davant els casos de corrupció.

L’altra polèmica al voltant del cas Lezo, la suposada ingerència del fiscal Anticorrupció amb la investigació de l’operació contra la trama corrupta, aquest divendres l’Associació de Fiscals ha dit que demanarà al fiscal general de l’Estat explicacions sobre l’actuació del cap Anticorrupció.

28/04/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris