X

Arranca la cursa cap a les primàries de Podem

Jarabo insisteix en la candidatura única i es mostra molest amb les formes de Camargo

10/05/2017

Arranca la cursa cap a les primàries de Podem

Arranca la cursa cap a les primàries de Podem. El líder de la formació a les Illes Balears, Alberto Jarabo, no descarta cap opció, però treballarà per presentar una única candidatura. Jarabo assegura que no ha parlat amb Laura Camargo, però no li ha agradat com ha anunciat que estudiava disputar-li el lideratge del partit.

Jarabo afirma que el suport de la majoria de membres de Podem de l’Ajuntament de Palma, del Consell de Mallorca i del d’Eivissa. Per una altra banda, Camargo té el suport dels membres del grup parlamentari, i podria tenir també els de Podem al Consell de Menorca. Amb tot, però, encara no ha decidit si es presentarà a les primàries. Si ho fa, no descarta tampoc una llista unitària, però demana, això sí, renovació.

D’altra banda, l’anunci de la diputada del Grup Mixt, Montse Seijas, que demanarà tornar a ser admesa a Podem per poder aspirar així al lideratge del partit ha provocat incredulitat entre alguns dels seus companys a Menorca. La consellera insular Cristina Gómez, membre del Consell Ciutadà, diu que “sembla una broma“.


Alberto Jarabo no descarta deixar el lideratge de Podem a Laura Camargo

10/05/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris