X

Un mort i diversos ferits en un atropellament a Times Square, a Nova York

El govern de la ciutat ha descartat la possibilitat d'un atemptat i han insistit que es tracta d'un fet aïllat

18/05/2017

Un mort i diversos ferits en un atropellament a Times Square, a Nova York

Imatge del vehicle que ha provocat l'atropellament múltiple./ EFE/JUSTIN LANE

Una persona ha mort i altres 22 han resultat ferides aquest dijous a Times Square, la cèntrica plaça de Nova York, en ser atropellades per un vehicle que ha entrat a gran velocitat en aquesta plaça, a l’encreuament del carrer 45 amb Broadway, segons informes oficials.

Les autoritats de Nova York han identificat el conductor, de 26 anys, com el presumpte autor de l’atropellament múltiple. L’home és de nacionalitat nord-americana i veí del districte de Nova York del Bronx, ha explicat en una roda de premsa en el mateix Times Square encapçalada pel batle de la ciutat, Bill de Blasio, el qual ha confirmat que la persona morta és una dona jove.

El presumpte responsable de l’atropellament havia estat detingut en anteriors ocasions per conduir baix els efectes de l’alcohol, la hipòtesi amb la qual s’està investigant per al cas d’aquest dijous capvespre.

Al conductor, que ha estat detingut després de l’atropellament i li han practicat les anàlisis per determinar si conduïa ebri, està sent interrogat per la policia, segons han dit a l’agència Efe fonts policials.

Les autoritats policials han descartat la possibilitat d’un atemptat i han insistit que es tracta d’un fet aïllat, que està sent tractat com un accident de trànsit.

 

El cotxe ha entrat a la plaça amb gran velocitat

Un dels testimonis, Hamid el Hamed, ha explicat a l’agència Efe que el vehicle ha entrat a gran velocitat a la plaça, en contra direcció, i ha atropellat a diverses persones abans de topar contra un pal. Després de l’impacte, el vehicle ha quedat lleugerament bolcat i ha començat a sortir fum dels baixos.

La policia ha acordonat la zona, amb nombrosos vehicles de seguretat i d’emergències.

 

 

EFE/GARY HE

EFE/GARY HE

18/05/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris