X

La policia d’Alaró denuncia l’Ajuntament per no expedientar renous de bars i locals d’oci

La batlessa d'Alaró, Aina Munar, ha dit que els fets que denuncien els policies no són certs i atribueix el retard a la manca de personal al Consistori

19/05/2017

La policia d’Alaró denuncia l’Ajuntament per no expedientar renous de bars i locals d’oci

La Policia Local d’Alaró ha presentat una denúncia  contra l’Ajuntament perquè entenen que no s’estan tramitant les denúncies interposades arran de les queixes d’alguns veïns pel renou provinent d’alguns bars i locals d’oci.

La denúncia l’han interposada davant dels Jutjats d’Inca i compta amb el suport de 8 dels 9 agents que integren la plantilla de la policia local d’Alaró. Per acreditar-la, han presentat  un informe amb 87  denúncies o queixes que han posat des de l’any 2015 a diferents locals i bars del poble i que consideren que o bé no s’han tramitat o bé el tràmit no s’ha fet correctament.

La batlessa d’Alaró, Aina Munar, ha dit que els fets que denuncien els policies no són certs i atribueix el retard a la manca de personal a l’Ajuntament. Des de Junts per Alaró, a l’oposició, s’assenyala que els fets s’han d’investigar i aclarir, i afegeixen que serà la justícia que determinarà si s’han d’assumir responsabilitats.

19/05/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris