X

Les Illes mostren el seu “rebuig unànime a la barbàrie terrorista”

El Ministeri d'Exteriors ha confirmat que no hi ha cap espanyol entre les víctimes ni els ferits.

23/05/2017

Les Illes mostren el seu “rebuig unànime a la barbàrie terrorista”

Serveis d'Emergència, en el lloc de l'atemptat. /EFE

A les Illes, s’han succeït els minuts de silenci com a mostra de rebuig i condol per l’atemptat a Manchester. A la delegació del govern espanyol a Palma hi ha acudit la vicecònsol del consolat britànic.

A les 12 hores, els diputats del Parlament també han aturat la sessió amb un respectuós silenci, de la mateixa manera, que a la comandància de Palma de la Guàrdia Civil.

L’Ajuntament de Palma ha manifestat aquest dimarts en un comunicat la seva solidaritat amb el poble anglès després de l’atemptat de Manchester en el qual han mort 22 persones i 59 han resultat ferides. Cort ha expressat les seves condolences als familiars de les víctimes i ha manifestat el seu “rebuig unànime a la barbàrie terrorista”.

A més, el Consistori ha convocat al migdia un minut de silenci a la plaça de Cort i ha ajornat 20 minuts la inauguració d’una exposició sobre establiments comercials emblemàtics que estava prevista per a aquesta hora a la plaça Espanya amb presència del batle, José Hila, i la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Mª Adrover.

La Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM) ha expressat la seva “màxima condemna i rotunda repulsa” per l’atemptat terrorista perpetrat a la ciutat britànica de Manchester. En un comunicat, els hotelers de Mallorca han traslladat les seves “sentides condolences i solidaritat” als familiars de totes les víctimes i al poble britànic.

Per la seva banda, CCOO Balears ha condemnat “l’ús del terror en qualsevol de les seves circumstàncies”.

El Ministeri d’Exteriors ha confirmat que no hi ha cap espanyol entre les víctimes ni els ferits.


 Almenys 22 morts en un atemptat suïcida en un concert a Manchester


 IB3 videos  Les imatges de l’atemptat suïcida del Manchester Arena

23/05/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris