X

Foment del Turisme de Mallorca lamenta que es Trenc i ses Covetes estiguin sense serveis

Foment del Turisme creu que el temps que passi fins que es restableixin els serveis serà perjudicial per a la imatge de l'illa

25/05/2017

Foment del Turisme de Mallorca lamenta que es Trenc i ses Covetes estiguin sense serveis

Foment del Turisme de Mallorca titlla de lamentable i de perjudici per a la imatge de l’illa que es Trenc i ses Covetes es trobin sense serveis quan la temporada turística ja ha començat. El desmantellament dels quiosquets realitzat aquests dies ha deixat les platges sense gandules, para-sols o, el que diu la directiva del Foment és més preocupant, sense servei de socorrisme i de neteja.

Per altra banda, el grup ecologista GOB denuncia irregularitats greus en el procés per adjudicar els nous quiosquets a les platges de Campos.  Així mateix, també entén que hi ha carències en la licitació per explotar les gandules i els para-sols.

Els ecologistes consideren que el paquet per explotar 430 gandules i 215 para-sols a la platja des Trenc no pot ser licitat perquè no té l’informe favorable del Govern. El GOB també ha criticat que no hi ha cap projecte tècnic en relació als 6 quiosquets desmuntables i les instal·lacions complementàries que substituiran els xibius enderrocats aquesta mateixa setmana.

25/05/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris