X

Alumnes d’una escola d’Esporles estudien com combatre el moscard tigre

Després d'observar el seu cicle biològic, ara fan feina en un projecte de conscienciació per eradicar aquest insecte tan molest

01/06/2017

Alumnes d’una escola d’Esporles estudien com combatre el moscard tigre

Els alumnes de sisè de l’escola Gabriel Comas i Ribas d’Esporles estudien la manera de combatre el moscard Tigre. Després d’observar el seu cicle biològic, ara fan feina en un projecte de conscienciació per eradicar aquest insecte tan molest.

Han recollit mostres d’aigua de molts punts del poble per saber on té més incidència i aquest dijous, amb l’ajuda d’un expert en insectes, han pogut comprovar on i per què crien. Les mostres que han recollit serviran per fer un mapa de geolocalització i ubicar els focus de la plaga, a més també preparen una campanya de conscienciació per evitar que la plaga es propagui.

Aquest insecte apareix per primera vegada a Mallorca l’any 2012 des de llavors s’ha expandit arreu de tota l’illa. Erradicar la plaga, però, és molt senzill, segons els experts. El centre escolar d’Esporles continuarà amb el projecte per conèixer i eradicar el moscard tigre, perquè la conscienciació és la millor arma per combatre’l.

01/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris