X

Un testimoni del cas Cursach tem per la seva vida per haver declarat davant Horrach

El testimoni vincula una informació que va donar a Horrach amb la detenció del cap de policia de Calvià

02/06/2017

Un testimoni del cas Cursach tem per la seva vida per haver declarat davant Horrach

El testimoni, un empresari de Magaluf, relata al jutge Manuel Penalva que tem per la seva vida i la de la seva família. Diu que va donar informació sensible sobre el cas Cursach a Pedro Horrach quan encara era fiscal.

Pensa que, ara, aquesta informació podria arribar a l’entorn de Cursach, ja que Horrach és l’advocat defensor de Jaume Nadal i creu que aquest té vincles amb l’empresari mallorquí. El testimoni relata al jutge que es va reunir fins a tres vegades amb Pedro Horrach. A la primera d’aquestes trobades, que va durar quatre hores, també hi era present Miguel Àngel Subiran. Aquest fiscal és qui du la instrucció del cas Cursach. Ell va ser qui va plantejar la possible incompatibilitat de Pedro Horrach a la causa. L’empresari detalla al jutge una altra reunió amb Pedro Horrach i un detectiu privat. El testimoni vincula la informació que va donar a Horrach en aquesta trobada a la detenció dues hores després de José Antonio Navarro, cap de la policia local de Calvià.

Aquest testimoni és un dels quatre empresaris de Magaluf que han declarat a Manuel Penalva haver explicat a Pedro Horrach, aleshores fiscal, tractes de favor de l’Ajuntament de Calvià al grup Cursach. En declaracions a IB3, Horrach ha dit que recorda aquestes reunions i ha anunciat que ha enviat una consulta al Col·legi d’Advocats perquè estudiïn si hi ha incompatibilitat pel fet de representar a un dels investigats en el cas Cursach.

02/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris