X

El presumpte assassí d’una jove a Tailàndia enxampat a Eivissa passa la primera nit a presó

La vícitma va aparèixer esquarterada a una maleta que flotava a un riu, a Bangkok

09/06/2017

El presumpte assassí d’una jove a Tailàndia enxampat a Eivissa passa la primera nit a presó

Shane Locker, el britànic de 47 anys sospitós principal de l’assassinat d’una ballarina tailandesa, ha passat la seva primera nit a presó. Després de més de 2 anys i mig de recerca de la Interpol, va ser detingut finalment dijous a les portes d’un taller mecànic d’Eivissa per dos agents de la Guàrdia Civil vestits de paisà.

Locker Residia a Eivissa des de l’any 2015 i, fins i tot, tenia la participació d’un hotel a l’illa, però no aconseguien trobar-ne el parador exacte. El que sí que tenien era la matrícula del seu vehicle de gamma alta, i varen aprofitar una cita que havia demanat per dur a terme una revisió.

Concloïa així una recerca de més de dos anys i mig de la Interpol, després d’identificar aquest britànic com a principal sospitós de la mort d’una ballarina tailandesa, que va aparèixer esquarterada dins una maleta que havia llençat a un riu, a Bangkok. Els fets es varen cometre al novembre del 2014. Les imatges d’una càmera de vigilància a un carrer de Bangkok varen posar la pista sobre Looker, l’assenyalaven com la darrera persona vista amb la dona, de 31 anys, abans de la seva desaparició. Les restes d’ADN de Looker trobades per la policia tailandesa a les ungles de la víctima varen confirmar les sospites.

La jutgessa d’instrucció número 3 de l’Audiència Provincial va decretar dijous el seu ingrés a presó en espera de ser extradit.

09/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris