X

Detingut un famós cantant alemany a Mallorca per agredir la seva parella

Segons va explicar la víctima, l'home l'hauria copejat després d'una forta discussió

09/06/2017

Detingut un famós cantant alemany a Mallorca per agredir la seva parella

La Guàrdia Civil ha detingut Nino de Angelo, un conegut cantant alemany, per agredir, presumptament, la seva parella a un hotel de Calvià. Els fets varen tenir lloc dijous a primera hora del matí a un luxós establiment de Bendinat on s’allotjava la parella.

Els agents de la Guàrdia Civil hi acudiren en rebre l’avís i trobaren la dona, parella del cantant, amb ferides a la cara i el cap. Segons va explicar la víctima, l’home l’hauria copejat després d’una forta discussió. Tots dos tornaven de festa.

La Guàrdia Civil el va detenir i dijous horabaixa el va posar a disposició del jutge, que després de prendre-li declaració el deixà en llibertat. Està acusat d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar.

Nino de Angelo és el nom artístic de Domenico Gerhard Gorgoglione, un cantant alemany molt popular al seu pais i amb molt d’èxit als anys vuitanta. El 1989 va participar al Festival de la cançó d’Eurovisió en representació d’Alemanya on va acabar en catorzena posició amb la cançó ‘Flieger’.

 

09/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris