X

Els llogaters d’uns baixos comercials a ses Figueretes no volen abandonar-los

Els veïns ja han anunciat que recorreran a l'Audiència Nacional aquesta ordre per vulneració dels seus drets fonamentals

14/06/2017

Els llogaters d’uns baixos comercials a ses Figueretes no volen abandonar-los

Els inquilins dels infrahabitatges construïts a uns baixos comercials de ses Figueretes a Eivissa no tenen intenció d’abandonar-los. Ho han dit després que dimarts l’Ajuntament els comuniques que havien de deixar-los en 48 hores.

En total hi ha 15 inquilins repartits en cinc infrahabitatges rellogats. La majoria, treballadors de temporada, que varen arribar a l’abril o el maig. Manuel i els seus cinc companys de pis varen avançar 7.500 euros en concepte de lloguer de 3 mesos per un espai de tres habitacions. Altres llogaters, com Marina i els seus cinc fills, viuen en 30 metres quadrats.

La visita del zelador municipal dimarts els va agafar per sorpresa. Havien d’abandonar les seves llars en 48 hores o esperar l’ordre judicial de desnonament. L’Ajuntament va emetre un ordre de suspensió de l’us del sòl. Els veïns ja han anunciat que recorreran a l’Audiència Nacional aquesta ordre per vulneració dels seus drets fonamentals.

Els baixos funcionen com a habitatges des de la seva reforma al 2006. Però el seu propietari no va aconseguir registrar-los com a tals fins el maig de l’any passat. Un notari d’Alcoi va ser qui va signar el document. Des de l’Ajuntament de Vila, però, insisteixen que al Consistori consten com a locals comercials

14/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris