X

La Policia Local de Palma estrena innovacions tecnològiques a la sala del 092

A partir d'ara, els agents que atenen les cridades a la Policia Local de Palma veuran en les seves pantalles des d'on es fa la telefonada

20/06/2017

La Policia Local de Palma estrena innovacions tecnològiques a la sala del 092

És el missatge del Batle de Palma a tots els policies locals de servei. S’ha acomiadat dels agents i els ha felicitat per la seva tasca en els darrers dos anys. Ho ha fet aprofitant la presentació de les noves instal·lacions de la sala del 092. Des d’aquí s’atenen totes les telefonades que es fan a la policia local i des d’aquestes pantalles s’ubiquen en el mapa totes les incidències.

La inversió és de 35.000 euros i, a més de les pantalles, s’han adquirit ordinadors amb pantalles intel·ligents. Aquesta inversió arriba quan la investigació Cas Policia Local continua en plena efervescència. La Policia Nacional ha localitzat el pis on presumptament s’organitzaven orgies sufragades pel grup Cursach i on hi haurien estat presents polítics. Avui, però, els propietaris no identificaven ningú.

Sigui com sigui, dos veïnats de l’edifici s’han oferit a la policia nacional per declarar i identificar els clients que acudiren al prostíbul l’any 2006.

20/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris