X

Operació de la Policia Nacional sobre un suposat frau que afecta televisions autonòmiques

La Policia Nacional recull documentació a la SGAE i a televisions autonòmiques

20/06/2017

Operació de la Policia Nacional sobre un suposat frau que afecta televisions autonòmiques

La Policia Nacional du a terme aquest dimarts una operació que investiga suposats fraus en contractes de la Societat General d’Autors i Editors (SGAE) i que afecta televisions autonòmiques.

Es tracta d’un suposat entramat que es dedicaria a crear música de baixa qualitat i enregistrar presumptament falsos arranjaments, que s’emetia en programes de televisions de diferents cadenes, durant la matinada, generant drets de propietat intel·lectual i per tant ingressos milionaris. La Policia Nacional ha recollit aquest dimarts documentació a la seu de l’SGAE i a diferents televisions autonòmiques.

La SGAE ha emès un comunicat en el qual informa que està oferint tota la informació i col·laboració per ajudar en la investigació d’uns fets ocorreguts entre els anys 2006 i 2011. Segons l’entitat, la investigació no afecta l’SGAE com a societat, sinó alguns dels seus associats i un extreballador. Afegeixen que la trama investigada per ordre de la Fiscalia tenia com a objectiu aprofitar-se del repartiment dels drets d’autor que paguen les televisions en la franja nocturna, pràctica coneguda com “La roda”.

20/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris