X

Comença el concurs oposició per a 257 places docents

El període de proves durarà un mes i a finals de juliol ja es coneixeran els resultats.

23/06/2017

Comença el concurs oposició per a 257 places docents

Més de 1300 persones s’han presentat aquest divendres al procés d’oposicions per a 257 places docents a les Balears per a tots els cossos. El gruix de places són pel cos de mestres a Eivissa i Formentera; la resta d’ESO, FP, Escola Oficial d’Idiomes, cos de Música i Arts Escèniques, i professors i mestres d’Arts Plàstiques i Disseny són a Mallorca. Feia 6 anys que no es convocaven places a Educació.

Primer s’ha fet el sorteig dels temes i després han començat la prova, que ha durat dues hores. Després d’aquesta prova teòrica, en faran una de pràctica. Es tracta de la part eliminatòria del concurs oposició. Després tots aquells que aprovin hauran d’afrontar la part pedagògica i de programació del temari. Posteriorment a aquesta part, es comptarà l’experiència a cada un dels aspirants.

Els sindicats demanen que en vista les properes oposicions l’experiència compti més. Ara ho fa un 13% i demanen que arribi fins al 40%. També que les dues primeres proves no siguin eliminatòries.

A finals de juliol es coneixeran els resultats. Dia primer de setembre, els que aconsegueixin la plaça, ja s’incorporaran al lloc de feina.

23/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris